«Ξεκινά ο Νέος Μαραθώνιος» 

«Ξεκινά ο Νέος Μαραθώνιος»

Όλα έτοιμα για το ξεκίνημα της Νέας Αγωνιστικής Χρονιάς για τον Σύλλογο των Πρωταθλητών, τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.

Σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου η 1η προπόνηση των αγωνιστικών τμημάτων του ξίφους μονομαχίας. Την Τετάρτη 22 Αυγούστου η 1η προπόνηση των αγωνιστικών τμημάτων του ξίφους ασκήσεως. Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου αρχίζει η περίοδος των Νέων Εγγραφών στη Γραμματεία του Ομίλου στο ΟΞΙΦ Αρένα, (περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας) καθημερινά 17:00 – 20:00 μμ) και πληροφορίες τηλεφωνικά 2385028600.

    Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου είναι:

–           6 έως 8 χρονών και 8 έως 10 χρονών προαγωνιστικής εκγύμνασης και εκμάθησης βασικών τεχνικών

–           10 έως 13 χρονών και +13 χρονών αγωνιστικά τμήματα

Σε όλα τα νέα μέλη – αθλητές του ΟΞΙΦ η εγγραφή και ο εξοπλισμός για 1 χρόνο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  Όλες οι προπονητικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στο ΟΞΙΦ Αρένα, το πιο σύγχρονο Προπονητικό και Αγωνιστικό Κέντρο Ξιφασκίας στην Ελλάδα. Είναι ο μοναδικός Αδειοδοτημένος Προπονητικός και Αγωνιστικός Σωματειακός Χώρος στην Φλώρινας Κατηγορίας Δ’ και ένας από τους λίγους στην Ελλάδα.

Οι προπονήσεις σχεδιάζονται, προγραμματίζονται και γίνονται υπό την επίβλεψη του Κορυφαίου Προπονητικού TEAM του ΟΞΙΦ που έχει οδηγήσει τον ΟΞΙΦ στην Κορυφή της Ελλάδας!

           Όλες οι Προπονητικές δραστηριότητες είναι ανοιχτές σε γονείς και φίλους από τον χώρο του Εντευκτηρίου.

 

Τέλος, ο ΟΞΙΦ ανακοινώνει την έναρξη προπονητικών δραστηριοτήτων στο Αμύνταιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Διεθνούς Κυπέλλου «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2018» στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Από το Δ.Σ.