70 χρόνια Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας στο πλαίσιο του αφιερώματος των 70 χρόνων από τη ίδρυσή της θα παρουσιάζει γεγονότα και δράσεις από την λειτουργία του συλλόγου μέσω  ιστοσελίδων των Μ.Μ.Ε., της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.elflorinas.gr) ανά τακτά διαστήματα και μέσω της σελίδας της στο  Facebook (Ε.Λ.Φ).

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται παρακάτω είναι από την περίοδο κατασκευής του κτιρίου τη δεκαετία του 1960. Τα εγκαίνια του κτιρίου πραγματοποιήθηκαν στις 23/11/1966. Το Προεδρείο εκείνη την εποχή αποτελούνταν από τους:

 

Λεωνίδας Σαχινίδης                                Πρόεδρος

Μενέλαος Ρατόπουλος                            Αντιπρόεδρος

Αθανάσιος Κων/νίδης                             Γεν. Γραμματέας

Σάββας Κεσίδης                                      Ταμίας

Σταύρος Ηλιάδης                                    Σύμβουλος

Κων/νο Σουμελίδη του Στέλιου              Σύμβουλος

Ιωάννη Σουμελίδη του Νικολάου           Σύμβουλος

Πολιτικός Μηχανικός του κτιρίου και την όλη επίβλεψη είχε ο Παντελής Χρηστίδης.

Η κατασκευή του κτιρίου έγινε με την οικονομική συνδρομή των μελών αλλά και με εθελοντική εργασία. Στα εγκαίνια του κτιρίου οι παρευρισκόμενοι προσέφεραν χρήματα και ανάμεσα τους έδωσαν και ο τότε Νομάρχης Παπαδημητρίου Δημήτριος 1.000 Δραχμές, Ο Δήμαρχος Αναστάσιος Σούλας 1.000 Δραχμές και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Στεφανόπουλος 500 Δραχμές.

Με Τιμή,

Τo Δ.Σ. Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Από αριστερά Πασχαλίδης. ,Σαχινίδης Λ. ,Θωίδης Δ. Ρατόπουλος Μ. ,Σούλας Α. (Δήμαρχος) , Κωτσόπουλος Α. ,Κωνσταντινίδης Μ. ,Κεβρεκίδης Χ. ,Παπαδημητρίου Δ. ,(Νομάρχης) Βασιλαειάδης Χ. Λαζαρίδης, Χαραλαμπίδης Ι. Χρυσοχοίδης Ν.
Από Εθελοντική εργασία μελών. Από αριστερά, Φουντουκίδης Π. , Σουμελίδης Π. ,Σουμελίδης Γ. Σανταλίδης Θ. , Ακριτίδης Α. , Σαχινίδης Λ. , Ηλιάδης Σ. 24-4-1966
Έναρξη εργασιών Ανεργέσεως Ε.Λ.Φ. 24-11-1966