Στα βραβεία του “Make a Wish” η Μαέστρος των Χορωδιών του «Αριστοτέλη» Αλέκα Παπά

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στο Κολλέγιο Αθηνών οι βραβεύσεις των συμμετοχών που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό του “Make a Wish”.

Στην κατηγορία τραγούδι, το 1ο βραβείο πανελλαδικώς απέσπασε το τραγούδι «Μην κλαις μαμά», σε μουσική της μαέστρου των χορωδιών του «Αριστοτέλη» κας. Αλεξάνδρας Παπά για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης. Στην ηχογράφηση του τραγουδιού συμμετείχε η Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» σε συνεργασία με τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Το βραβείο παρέλαβαν η μαέστρος των χορωδιών του «Αριστοτέλη» και συνθέτρια του πρωτεύσαντος – «χρυσού» τραγουδιού κα. Αλεξάνδρα Παπά και ο υπεύθυνος των χορωδιών του «Αριστοτέλη» κ. Ευθύμης Ψαλλίδας.

Άξιοι θερμών συγχαρητηρίων η μαέστρος μας κα. Αλεξάνδρα Παπά για τη σύνθεση του τραγουδιού, αλλά και οι μικροί μας χορωδοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τα παιδιά του ειδικού σχολείου και ηχογράφησαν αυτό το όμορφο τραγούδι, το οποίο «έφερε» την πρωτιά, ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές!

Πάντα ψηλά! Και εις ανώτερα!

Το ΔΣ του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ