Ορισμός νέας εκπροσώπου του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας στο Κεντρικό Λύκειο ( Αθηνών) – Νέο μέλος του ΔΣ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της 2ας Οκτωβρίου 2024,  αποφάσισε να καλύψει την, από χρόνια, κενή θέση της εκπροσώπου του στο Κεντρικό Λύκειο στην Αθήνα.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του σωματείου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν στο κοινό τη νέα τους συνεργασία με τη Φλωρινιώτισσα, μόνιμη κάτοικο Αθηνών, κα Μαριαλένα Λυδία Μπέλτσου του Δημητρίου, η οποία θα εκπροσωπεί στο εξής το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας κατά τις μηνιαίες ενημερωτικές συναντήσεις που διοργανώνει  το Κεντρικό Λύκειο των Ελληνίδων, στα γραφεία του στην Αθήνα. .

Επίσης το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας κατά την ίδια συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχτεί την υποβολή της παραίτησης, από μέλος του ΔΣ, της κας Ειρήνης Θεοδώρου, για επαγγελματικούς λόγους. Άμεσα το ΔΣ προέβη στην αντικατάσταση της παραιτηθείσας.  Έχει την τιμή και τη χαρά να συμπεριλάβει στη Λυκειακή οικογένεια, ως μέλος του ΔΣ, στη θέση της Ειδικής Γραμματέως του σωματείου την κα Αθηνά Θεοφανίδου του Αθανασίου.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, με χαρά και σε πολύ φιλικό κλίμα,  συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Emerald, τα παλαιά με τα νέα μέλη του ΔΣ και συζήτησαν για την πορεία του Λυκείου, θέτοντας τους στόχους της νέας περιόδου 2024-2025.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας αποτελεί το γυναικείο σωματείο που συνεχώς ανανεώνεται και επιθυμεί να συμπεριλάβει, ως μέλη της, νέες και δραστήριες κυρίες με πνεύμα εθελοντισμού και διάθεσης προσφοράς.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τις δύο κυρίες και τις ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο τους

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Λ.Ε. Φλώρινας

Με εκτίμηση                                                                     

Η Πρόεδρος                                        Η Γεν. Γραμματέας

Χριστίνα Γκόλνα                                   Ζαφειριώ Μελισίδου                            

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ