Μεγάλη Επιτυχία το Φεστιβάλ Καντίνας Φλώρινας 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας Φλώρινας 2024, το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή 5 Ιουλίου έως την Κυριακή 7 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Το Φεστιβάλ που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα, κατέκτησε τις εντυπώσεις και στη Φλώρινα καθώς πάνω από 6.000 άτομα το επισκέφθηκαν ώστε να δοκιμάσουν τις αμέτρητες πρωτότυπες γεύσεις που υπήρχαν στον χώρο και διασκέδασαν με τις λαϊκές και παραδοσιακές ορχήστρες που πλαισίωσαν το Φεστιβάλ.

Η Μπάντα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη, ο Στέργιος Λιάπης με την Έλενα Ιγνάτογλου και η μπάντα Ρυθμός και Μελωδία μας χάρισαν τρεις υπέροχες βραδιές καθώς κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους που χόρευαν υπό τους ήχους παραδοσιακών και λαϊκών ακουσμάτων.

Το φεστιβάλ, πέρα από την ψυχαγωγία, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, στηρίζοντας έτσι έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Το φεστιβάλ είχε μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, με συνολικό τζίρο περίπου 150.000 ευρώ από αγορές σε τοπικούς προμηθευτές χονδρικής, επισκέψεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, ταβέρνες κλπ.), εμπορικά καταστήματα, βενζινάδικα, περίπτερα και διαμονές σε ξενοδοχεία της περιοχής και airbnb.

Η Thessaloniki Brand ευχαριστεί τον Δήμαρχο Φλώρινας, τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και το Α.Τ. Φλώρινας που στήριξαν το Φεστιβάλ με την παρουσία τους, και ανυπομονούμε να σας δούμε στο επόμενο Φεστιβάλ Καντίνας!