Η εκδήλωση βράβευσης μελών πολύτεκνων οικογενειών στη Φλώρινα

Γονείς και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών τιμήθηκαν στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν πολύτεκνες μητέρες των ετών 2021-2023, υπερπολύτεκνες μητέρες – μέλη του συλλόγου, αλλά και επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια και όσοι αρίστευσαν σε αντίστοιχα προγράμματα σπουδών την τριετία 2021-2023.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Παπούλκα και ακολούθησαν βυζαντινοί ύμνοι και παραδοσιακά τραγούδια από την Μακεδονική Βυζαντινή Χορωδία “Άγιος Αγαθάγγελος” και τη Χορωδία του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτριου Παπαδόπουλου και χορευτικά από το τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ «Αριστοτέλης» υπό την επιμέλεια της Ελευθερίας Τρύφωνος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Ειρηναίος, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρεσπών Φώτης Νόνας κ.ά.

Εκ μέρους του Καθηγούμενου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Γέροντα Εφραίμ, που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, παρέστησαν οι πατέρες Πορφύριος και Παΐσιος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίδοση Ευλογίας της Παναγίας και Επαίνων, συνοδευόμενη με συμβολικό ποσό από την Ι.Μ. Βατοπαιδίου, στους βραβευθέντες γονείς (πατέρα – μητέρα) και τέκνα, που:

  • απέκτησαν 4°-5°-6ο τέκνο την τριετία 2021-2023.
  • απέκτησαν 7ο και άνω τέκνα την περίοδο αυτή και παλαιότερα χαρακτηριζόμενες Υπερπολύτεκνες μητέρες.
  • εισήχθησαν και πέτυχαν στα Πανεπιστήμια την περίοδο 2021-2023.
  • αρίστευσαν σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά και λοιπά προγράμματα σπουδών, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης την περίοδο 2021-2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ