Εκλογές της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας

Με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των μελών της, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:00 στην πόλη της Έδεσσας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, η Γενική Συνέλευση και διενεργήθηκαν οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας (Ο.Ε.Σ.Δ.Κ.ΜΑΚ.), για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

Από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Ομοσπονδίας για την τελευταία τριετία (2021 – 2022 – 2023) και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου  Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά επιτυχίας οι κ.κ. :

ΒΟΣΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΟΥΖΟΝΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

Για την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκλέχτηκαν συνολικά 50 (πενήντα) Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Ελμαλόγλου Νεκτάριου, συγκλήθηκε το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο, στα γραφεία της ΟΕΣΔΚΜΑΚ, στην οδό Παπάγου 43 στη Βέροια, όπου έγιναν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας.

Με ομόφωνη απόφαση για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κ.κ. :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΑΜΑΡΗ – ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ – ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΛΟΣ: ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ