Εκδήλωση βράβευσης εθελοντών αιμοδοτών από το Γενικό Νοσοκομείο και τον Δήμο Φλώρινας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Δήμος Φλώρινας και το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας συνδιοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή προσφορά τους.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, είχε και ένα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται φέτος 60 χρόνια λειτουργίας του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης κήρυξε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Μάντσος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μιχάλης Χάτζιος και ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Ταλίδης.

Σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος αιμοδοσίας τοποθετήθηκε η προϊσταμένη του τμήματος κα Θεοδώρα Καμπέρη, ενώ για την εθελοντική αιμοδοσία μίλησε η υπεύθυνη ιατρός κα Ευτέρπη Μπόγια.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, ο ΠΑΣ Πρέσπας, ο Σύλλογος Γυναικών Αετού και περισσότεροι από 60 εθελοντές αιμοδότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ