Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακό Στρογγυλό Τραπέζι

Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακό Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Σύγχρονες αντιλήψεις για τις αιτίες και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η σημασία της αυτοβοήθειας/αλληλοβοήθειας».

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι, με τίτλο : «Σύγχρονες αντιλήψεις για τις αιτίες και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η σημασία της αυτοβοήθειας/αλληλοβοήθειας».

Το θέμα του τραπεζιού θα συζητήσουν ο Δρ. Ψυχολογίας, Αναπληρωτής Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας κ. Σωτήρης Λαϊνάς καθώς και ο Ψυχολόγος, MSc, Υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, κ. Μανώλης Χαλεπούδης.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Στρογγυλού Τραπεζιού, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο : https://zoom.us/j/93649974370

πρόγραμμα_Στρογγυλό Τραπέζι_Εξαρτήσεις_Αυτοβοήθεια