Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών τους και αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή τους.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς κλήθηκαν φέτος να διδάξουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους εκπαιδευτικούς για την προσήλωση στο έργο τους, όσο και στους γονείς που υπήρξαν οι στυλοβάτες της προσπάθειας των παιδιών.

Προτρέπω τους μαθητές  που δεν κατόρθωσαν, σε αυτή την πρώτη τους προσπάθεια, να εκπληρώσουν τους στόχους τους, να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στην ζωή σας, για να δικαιωθεί ο μόχθος σας και να επιτευχθούν τα όνειρά σας. Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά σας.

Επίσης καλωσορίζω τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  με έδρα τη Φλώρινα με τις ευχές μου για καλή αρχή στο σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους.

Καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και να θυμάστε πως η ζωή σας ανήκει και μπορείτε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.

 

 

Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ