Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον κ. Γιώργο Λυγούρα

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον κ. Γιώργο Λυγούρα για την Εκλογή του στο Αξίωμα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, για την εκλογή του κ. Γιώργου Λυγούρα στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μετά τις αρχαιρεσίες της 26ης Μαρτίου 2021.

«Συγχαίρουμε ολόθερμα τον πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Α. ¨ΣΑΡΙΣΕΣ¨ Φλώρινας κ. Γιώργο Λυγούρα, για την επάξια εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι ένας εγνωσμένου κύρους και αξίας συντοπίτης μας, εκλέγεται στα ανώτερα όργανα διοίκησης της Ελληνικής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της θέσης του αθλήματος στη χώρα μας.

Προσωπικά του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία».