Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Εξασφαλίσαμε σε πρεμιέρα από την Πέμπτη 25/4 την πολυαναμενόμενη ταινία των Unboxholics “¨ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ” ενώ παράλληλα θα προβάλλουμε την ταινία κινουμένων σχεδίων “Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ: Η ΤΑΙΝΙΑ”!
ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 25/4: 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4: 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4: 21.00
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4: 21.00
Μ. ΤΡΙΤΗ 30/4: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Καρπάς
Σενάριο: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς
Διάρκεια: 87 λεπτά
Είδος ταινίας: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.
Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους; Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους. Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το “Κουκλοθέατρο”, μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.
Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ: Η ΤΑΙΝΙΑ (MIA AND ME: THE HERO OF CENTOPIA)
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: 18.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4: 18.30
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4: 18.30
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Adam Gunn
Σενάριο: Tess Meyer, Gerhard Hahn & Fin Edquist
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Αφροδίτη Αντωνάκη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Βασίλης Παπαστάθης, Ακίνδυνος Γκίκας, Γιώργος Ματαράγκας
Διάρκεια: 85 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία.
Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ