Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Συνεχίζουμε με 2 ακόμη ταινίες: με την ταινία κινουμένων σχεδίων “ΡΙΚΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ & ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ” και την περιπέτεια “THE HUNGER GAMES: ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ&ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ”!
ΡΙΚΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ & ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ (RICHARD THE STORK & MYSTERY OF THE GREAT JEWEL)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11: 18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/11: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Benjamin Quabeck & Mette Tang
Σενάριο: Reza Memari, Philip LaZebnik & Mette Tange
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Ανδρέας Τσέλεπος, Αθηνά Σάββα, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Άρης Κυπριανού
Διάρκεια: 84 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Απολαμβάνοντας το χειμώνα σε μια Μεγάλη λίμνη στη Βόρεια Αφρική, ο Ρίκι μαθαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα του ανατεθεί μια τόσο τιμητική και υπεύθυνη αποστολή, ώστε να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς το βορρά. Μη θέλοντας να το ανεχτεί αυτό, ξεκινάει ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες.
Στην πορεία, ο Ρίκι θα συναντήσει ένα κοπάδι από σπουργίτια σε μπελάδες, αιχμαλωτισμένα από τα κακά πουλιά marabou με επικεφαλής το άπληστο παγώνι Ζαμάνο. Για να αποκτήσουν ελευθερία, τα πουλιά θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα, να δείξουν θάρρος, ευρηματικότητα και εφευρετικότητα για να λύσουν το παζλ που τους έχει ανατεθεί, και να βρουν έναν μυστηριώδη θησαυρό.
THE HUNGER GAMES: ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ & ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ (THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRD & SNAKES)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/11: 21.00
ΤΡΙΤΗ 28/11: 21.00
Σκηνοθεσία: Francis Lawrence
Σενάριο: Michael Lesslie, Michael Arndt & Suzanne Collins
Ηθοποιοί: Viola Davis, Burn Gorman, Rachel Zegler, Jason Schwartzman, Hunter Schafer, Kjell Brutscheidt, Tom Blyth, Fionnula Flanagan, Peter Dinklage
Διάρκεια: 157 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Η Rachel Zegler(West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ουςΑγώνες Πείνας. Όμως ο Tom Blythως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ