Η παρουσίαση του βιβλίου «Το δικαίωμα στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά την οικοδόμηση μιας ευρωπαϊκής οικονομίας δεδομένων»

Το νέο βιβλίο του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω και Επίκουρου Καθηγητή Δημοσιονομικού, Φορολογικού Δικαίου και Ε.Ο.Δ., Στέλιου Μαυρίδη, παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα στη Φλώρινα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Το δικαίωμα στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά την οικοδόμηση μιας ευρωπαϊκής οικονομίας δεδομένων».

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν ο Νικόλαος Μπάρμπας, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ, ο Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας και ο Βασίλειος Καραντζίδης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας. Την εκδήλωση συντόνισε η συμβολαιογράφος Φανή Ρίζου.

Ο συγγραφέας ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην αίθουσα, καθώς και τους ομιλητές, αλλά και όσους συνέβαλλαν στην έκδοση του βιβλίου και στη διοργάνωση της βιβλιοπαρουσίασης. Η ομιλία του είχε αρχικά προσωπικό χαρακτήρα, με αναφορές σε βιώματα από την οικογένειά του και τη Φλώρινα, ενώ στη συνέχεια μίλησε με απλό τρόπο για το λεπτό θέμα των προσωπικών δεδομένων.