Η γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Πειραματικού Σχολείου με τίτλο: «Φον κουραμπιές εναντίον Κόμισσας μελομακάρονης»

Το Κ.Δ.Α.Π. Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικες φωτιές στη Φλώρινα»,  παρουσίασε με επιτυχία τη θεατρική παράσταση με  τίτλο: «Φον κουραμπιές εναντίον Κόμισσας μελομακάρονης», το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

Οι εκπαιδεύτριες του Κ.Δ.Α.Π. σε κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας κατάφεραν να δημιουργήσουν λαμπερά σκηνικά που έμοιαζαν παραμυθένια.

Τα μικρά κδαπάκια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όμως πάνω απ’ όλα διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν τη συγκεκριμένη δράση.

Οι προσπάθειες τόσο των εκπαιδευτριών όσο και των παιδιών του ΚΔΑΠ δικαιώθηκαν από τα δυνατά και θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων.

Το μήνυμα που έστειλαν ήταν αυτό των Χριστουγέννων για αγάπη, αλληλεγγύη και ειρήνη περνώντας όμως μέσα από το δύσκολο μονοπάτι της αυτογνωσίας.

Στο τέλος της γιορτής η φιλαρμονική του Δήμου έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τα παιδιά να τραγουδάνε ενώ ο Άγιος Βασίλης μαζί με τον Δήμαρχο Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, μοίρασαν τα δώρα.