Ευχαριστήριο του 6ου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης»

Το 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» με πολλή χαρά διοργάνωσε αγώνες ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης της Φλώρινας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Balladoro και οι μικροί μαθητές απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα με θερμή συμμετοχή.

Η Διεύθυνση του σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εγκάρδια τον Δήμαρχο Φλώρινας και αγαπητό συνάδελφο, κ. Βασίλειο Γιαννάκη, και τη Δημοτική αρχή Φλώρινας για τη συνδρομή και τη στήριξή τους, καθώς και τους αδελφούς Γιώργο και Παντελή Μάνου για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου, όπου διεξήχθησαν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Π.Ε. Φλώρινας κ. Κωνσταντίνου Θωμά, καθώς και τους διαιτητές κ. Αθανάσιο Κάτη, κ. Ιωάννη Παρδάλη, και κ. Νικόλαο Δημόπουλο, οι οποίοι συμμετείχαν επιτελώντας τη διαιτησία των αγώνων.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και  συνετέλεσαν στη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και στους μικρούς μαθητές, που με την προσωπική τους συμμετοχή ανέδειξαν το αγωνιστικό μας εγχείρημα σε ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών. Συγχαίρουμε όλες τις μαθητικές Ομάδες, καθώς και την ομάδα του Σχολείου μας, που κατέκτησε το κύπελλο.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε εγκάρδια  τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της  εταιρείας Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε. «ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη, για τη σημαντική οικονομική χορηγία του και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση των Ποδοσφαιρικών αγώνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, κ. Σοφία Τερεζή και κ. Ευάγγελο Κουσιπέτκο, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία και την ευθύνη για τη διοργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και για όλη τη σημαντική εκπαιδευτική προσφορά τους στους μαθητές του Σχολείου μας.

Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να έχει και συνέχεια, εφόσον οι αθλητικές δραστηριότητες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σχολικής ζωής και της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Η προσφορά όλων όσων συνέβαλαν στη φετινή διοργάνωση ήταν  πολύ σημαντική για την ομαλή διεξαγωγή και την επιτυχία των αγώνων μετά από δύο χρόνια αναβολής σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων και οι μαθητές μας αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους πολλαπλά οφέλη.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη