Ευχαριστήριο του Ομίλου «Μικροί Διασώστες Φυσικών Καταστροφών» του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Τα μέλη του Ομίλου «Μικροί Διασώστες Φυσικών Καταστροφών» του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας επιθυμούμε να εκφράσουμε δημόσια, για ακόμα μια φορά, τις ευχαριστίες προς τα μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών Φλώρινας που στέκονται αρωγοί στην εκπαίδευσή μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Την Τετάρτη 18/5/2022, έχοντας πλήρη εξοπλισμό η Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών πραγματοποίησε επίδειξη με την ενεργητική συμμετοχή μας σε περιπτώσεις όπως: διάσωση σε ορεινό και υγρό περιβάλλον, πυρόσβεση, πρώτες βοήθειες κι ασφαλή μεταφορά τραυματία.

Συγκεκριμένα οι κύριοι Κοΐδης Παναγιώτης, Τοσουνίδης Λάζαρος, Ζελέστης Βασίλης, και Αλεξόπουλος Χριστόφορος, μέσα από βιωματικές αναπαραστάσεις κατάφεραν να προσομοιώσουν με ρεαλιστικό τρόπο καταστάσεις έκτακτης ανάγκης καθώς και τις συντονισμένες αντιδράσεις που πρέπει να δείχνουμε.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος που τους διακατέχει, η άρτια εκπαίδευσή τους και η αξιόλογη κοινωνική συνεισφορά τους αποτελούν πρότυπο εθελοντισμού στην πόλη μας !

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου                             Η υπεύθυνη του Ομίλου

Σεχίδης Κώστας                                             Μπλούχου Στεφανία