Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αρμενοχωρίου

– Οι μαθητές , οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του Σχολείου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την οικογένεια της εκλιπούσας Αμοιρίδου Βαρβάρας και την εταιρεία «Ο.Μ.Μ.Α ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Α.Ε ΚΑΤΕΧΑΚΗ 74 Τ.Κ. 11525 ΑΘΗΝΑ» για τη δωρέα ενός φορητού Η/Υ από την οικογένεια Αμοιρίδου και τριών (3) τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα του σχολείου από την εταιρεία.
Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία των ανωτέρω για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους από ενεργούς πολίτες και επιχειρήσεις συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.
Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ