Βράβευση του ΕΝΕΕΓΥ-Λ Φλώρινας από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά

Βράβευση του  ΕΝΕΕΓΥ-Λ Φλώρινας από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά στον 68οΛογοτεχνικό Διαγωνισμό Συγγραφής και Εικονογράφησης Βιβλίων για παιδιά και νέους,  2023

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Φλώρινας συμμετείχε στον 68ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Συγγραφής και Εικονογράφησης Βιβλίων για παιδιά και νέους, 2023, που διοργανώθηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και έλαβε βραβείο εις μνήμην ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΑΡΕΛΛΑ στην κατηγορία 16–Μαθητικό Περιοδικό ή Εφημερίδα μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  με το έργο: ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ – ΤΕΥΧΟΣ 1ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.

Το έπαθλο που λαμβάνουν οι διακριθέντες που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό είναι βιβλία ιστορικά και λογοτεχνικά αξίας 200 ευρώ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΝΕΕΓΥ-Λ Φλώρινας βίωσαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, ανακάλυψαν και εμπνεύστηκαν από τη δράση, τη ζωή και τις δημιουργίες ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες  μουσικοσυνθέτες, του  ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Είναι υπερήφανοι και για τη βράβευση τους στον διαγωνισμό αλλά και για το έπαθλο που απονεμήθηκε στο σχολείο ως αποτέλεσμα της αξιόλογης και αξιέπαινης προσπάθειας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ψηφιακό Περιοδικό μπορείτε να ακολουθήσετε  τους  παρακάτω συνδέσμους:

https://online.fliphtml5.com/wuztp/qfih/
https://www.artsteps.com/view/62213aedd133906678a4ca82
https://view.genial.ly/62324418d117570011bc57c7/interactive-content-quiz-mikhs-8eodwrakhs
https://mikes-theodorakes-9.webnode.gr/

Μαθητές που συμμετείχαν στην δημιουργία του περιοδικού:

Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Λυκείου του τομέα Πληροφορικής

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

Δρίκου Βενετία ΠΕ.04.01 Φυσικός – Χριστίδου Κωνσταντίνα ΠΕ.86 Πληροφορικής