Αποτελέσματα 6ου διαγωνισμού ορθογραφίας – ευχαριστίες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 6ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που διοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας σήμερα, 2 Απριλίου 2023 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ. Φλώρινας.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.

Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα (με σειρά κατάταξης):

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 Χριστόπουλος Σωτήρης 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
2 Γιαγκούλης Στέφανος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
3 Γιάγκος Χρήστος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
4 Δημητρίου Γεώργιος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
5 Πεσιρίδου Αικατερίνη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
6 Ηλιάδης Νίκος 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
7 Τσαρτσιταλίδου Αγάπη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
8 Κακκαβάς Παναγιώτης 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
9 Μπόγλης Κωνσταντίνος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
10 Κεσίδου Πολυξένη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας

Στους τρεις πρώτους μαθητές δόθηκαν βραβεία και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και, ιδιαίτερα, τον κ. Γεωργίου Σωτήρη για την επιμέλεια της αφίσας και τον κ. Στυλιάδη Κων/νο για την τεχνική υποστήριξη στην καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.  Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τις φιλολόγους – μέλη της Ε.Φ.Φ. Κοζίδη Κατερίνα,  Παλιάτσου Βασιλική και Σεϊδάρη Γιώτα για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού.

Επιπλέον,  ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, τον ΑΗΣ Μελίτης και τη Μ.Ε.Τ.Ε. Α.Ε. για τη σημαντική οικονομική τους βοήθεια, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του διαγωνισμού.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Φλώρινας που για έκτη χρονιά ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Ένωσης και προετοίμασαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους συμμετέχοντες μαθητές.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και ενίσχυσαν ηθικά τους διαγωνιζόμενους μαθητές με την παρουσία τους στον διαγωνισμό.

Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες ανήκουν φυσικά στους ίδιους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον 6ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά.

Για το ΔΣ της ΕΦΦ

Η Πρόεδρος

Αθηνά Ζωγράφου