Υπεγράφη η σύμβαση του έργου “Διαγραμμίσεις οδών Δήμου Φλώρινας”

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Οδοσήμανση Κ. Χρόνης ΑΒΕΕ” η σύμβαση κατασκευής του έργου “Διαγραμμίσεις οδών Δήμου Φλώρινας”, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ και χρονική διάρκεια υλοποίησης 48 μήνες.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκινάει άμεσα και περιλαμβάνει διαγραμμίσεις στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας, με στόχο την ασφαλέστερη μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Ειδικότερα, η εφαρμογή των διαγραμμίσεων με ακρυλικά ανακλαστικά χρώματα και εφαρμογή υαλοσφαιριδίων θα γίνει σε οδούς εντός και εκτός πόλης και οικισμών στο δημοτικό οδικό δίκτυο και αφορά διαγραμμίσεις αξονικών γραμμών, οριογραμμών και διαβάσεων.

Παράλληλα, στην πόλη της Φλώρινας θα γίνουν – πιλοτικά – διαγραμμίσεις με ψυχροπλαστικά χρώματα, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια αντοχής και είναι κατάλληλα για δρόμους με υψηλό κυκλοφοριακό φορτίο.

“Συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια να βελτιώνουμε τις κυκλοφοριακές συνθήκες και την οδική ασφάλεια στους δρόμους του Δήμου μας” ανέφερε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ