Τη Χορωδιακή Συνάντηση – Αφιέρωμα στην Κύπρο παρακολούθησε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

Την Χορωδιακή Συνάντηση – Αφιέρωμα στη Μεγαλόνησο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, που διοργάνωσε ο Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης”, παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Στη συνάντηση, με τίτλο “Κύπρος της αγάπης και του ονείρου”, συμμετείχαν 16 χορωδίες και πάνω από 700 χορωδοί, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα.

Ο κ. Γιαννάκης, απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τόσο για την ιδέα, όσο και για την άρτια διοργάνωση, καλωσορίζοντας παράλληλα τους χορωδούς στην πόλη μας.

Τόνισε δε πως “πρόκειται για μια χορωδιακή συνάντηση υψηλών συμβολισμών. Πρώτα, για την εξαιρετική του καλλιτεχνική ποιότητα, καθώς ποτέ ξανά στην πόλη μας δεν έχουν συναντηθεί 700 και πλέον χορωδοί. Έπειτα, διότι αυτή η συνάντηση σμίγει τις φωνές χορωδιακών σχημάτων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και περηφάνιας κόντρα στο κλίμα ιδιοτέλειας και μισαλλοδοξίας που χαρακτηρίζει την εποχή μας.

Και φυσικά, η συνάντηση αυτή αφιερωμένη στην πολύπαθη Μεγαλόνησο, την αγαπημένη μας Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, αποδεικνύει πως μόνο μέσα από την ενότητα μπορεί το ιστορικό πρόταγμα του «Δεν ξεχνώ» να γίνει πράξη”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.