Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με μέλη του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας

Με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δραστηριότητα του Συλλόγου, ζητήματα προστασίας και διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν από κοινού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διατήρησης και ανάδειξης του φυσικού πλούτου της περιοχής, στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών, αλλά και στη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των συλλογικών φορέων για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ύπαιθρο, όπως η συγκρότηση ομάδων πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας και η διαχείριση της θηροπανίδας.

Ο κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την επίσκεψη και υπογράμμισε τη σημασία της διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας, τονίζοντας πως η δημοτική αρχή θα στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για τη συνάντηση και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.