Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, με 2 Αγγλίδες εθελόντριες του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Αμυνταίου

Η Go Fetch Rescue είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει την έδρα της στο Γουόρικ της Αγγλίας και στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των αδέσποτων ζώων, ακόμα κι αν αυτά ζουν εκτός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Susan Hilliard και η Claire Rosie Fitzgerald, βρίσκονται εδώ και περίπου 10 μέρες στο Αμύνταιο και βοηθούν εθελοντικά, με κάθε τρόπο, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου.

Η απεριόριστη αγάπη τους για τα ζώα, η ανιδιοτελής προσφορά τους και η ολοήμερη εργασία τους στο Καταφύγιο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωάννης Λιάσης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Πέγιου, εξέφρασε τον θαυμασμό και τις ειλικρινείς ευχαριστίες του για το έργο τους και την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρουν στους υπεύθυνους του Καταφυγίου.

Οι δύο κυρίες ευχαρίστησαν τον Δήμο Αμυνταίου  για τη φιλοξενία, έδωσαν συγχαρητήρια για την εξαιρετική εικόνα του Καταφυγίου και ευχήθηκαν να βρεθεί μια ζεστή αγκαλιά για κάθε ένα από τα ζωάκια που φιλοξενούνται και είναι διαθέσιμα για υιοθεσία.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Αμυνταίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ