Συνάντηση εργασίας στην Π.Ε. Φλώρινας για τη διαχείριση της άγριας πανίδας και των δασών

Συνάντηση εργασίας στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκε η διαχείριση της άγριας πανίδας (αρκούδες, αγριόχοιροι, μινγκ κτλ), προκειμένου να αντιμετωπισθούν ζητήματα που προκύπτουν από τις ζημιές που δημιουργούνται σε οικισμούς, ζωικό κεφάλαιο (μηρυκαστικά και μελίσσια) και καλλιέργειες, καθώς και η διασφάλιση της σωστής διαχείρισης και προστασίας των δασών της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ Ευάγγελος Γκουντούφας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δασών της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ Παναγιώτης Δρούγας, η Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Δημοσίων Δασικών και Λιβαδικών Οικοσυστημάτων του ΥΠΕΝ Σουζάνα Ανδρίτσου,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Άργος Ορεστικού και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας  Πάνος Κεπατσόγλου, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης, ο Δήμαρχος Πρεσπών Γεώργιος Στεργίου και στελέχη Δασικών Υπηρεσιών από την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ