Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, για την επανεκλογή του Δημάρχου Καραβά, Νίκου Χατζηστεφάνου

Με την πληροφόρηση της επανεκλογής του Δημάρχου του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά, Νίκου Χατζηστεφάνου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου απέστειλε το εξής συγχαρητήριο μήνυμα:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητέ Νίκο!

Με την ευκαιρία της επανεκλογής σου, θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Εύχομαι η θητεία σου να είναι γεμάτη επιτυχίες σε όλους τους τομείς δράσης σου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και ευρύτερα του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενός θεσμού που για τα επόμενα χρόνια καλούμαστε να υπηρετήσουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό σου και ότι προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία.  Οι δεσμοί που δένουν τις πόλεις μας είναι ισχυροί. Είναι στο χέρι μας να τους ενδυναμώσουμε και να μοιραστούμε τις βέλτιστες πρακτικές στις κοινές μας δημοκρατικές αξίες, με στόχο ένα φωτεινότερο μέλλον για όλους.

Με την ευχή ο σκλαβωμένος Καραβάς, μετά από χρόνια σφετερισμών και βεβηλώσεων, να απελευθερωθεί ώστε να επιστρέψετε στη Γη των προγόνων σας, σας συγχαίρω ξανά και είμαι σίγουρος πως θα αγωνιστείτε άοκνα προς την κατεύθυνση αυτή.

Η πρόσκληση για επίσκεψη στο Αμύνταιο, που θα πρέπει να αισθάνεστε σαν τη δική σας πόλη, είναι αυτονόητη και πάντα ανοιχτή!

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Λιάσης

Δήμαρχος Αμυνταίου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ