Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Σταύρου Παπασωτηρίου στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τη σημαντική αυτή ημέρα για χιλιάδες μαθήτριες και μαθητές οι οποίοι είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, τους στόχους να επιτυγχάνονται και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά με την ευχή η ζωή τους να είναι γεμάτη επιτυχίες.

Εύχομαι η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους, αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών τους, ώστε μέσα από αυτήν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον.

Ιδιαίτερα, συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς αυτών των παιδιών αλλά και στους καθηγητές τους για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουν η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για το επιτυχές αποτέλεσμα αυτών.

Ωστόσο, συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους οι οποίοι παρόλο που δεν πέτυχαν τις επιθυμητές βαθμολογίες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το μέλλον είναι μπροστά τους και αξίζει να προσπαθήσουν ξανά με ακόμη περισσότερη αποφασιστικότητα και εμπειρία, ώστε να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει.

Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας

Σταύρος Παπασωτηρίου