Στ. Παπασωτηρίου: «Παρέμβαση Κεραμέως στη ΔΥΠΑ για θέματα οικιστών του τ. ΟΕΚ»

Με υπόμνημα που κατέθεσε χθες στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ν. Κεραμέως, ο Βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Σταύρος Παπασωτηρίου έθεσε μεταξύ άλλων το θέμα των οικιστών  του τ. ΟΕΚ που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Αγοράς Κατοικιών – Διαμερισμάτων (ΠΑΚΑΔΙ) στη πόλη της Φλώρινας.

Σε συνάντησή τους στην Αθήνα συζητήθηκε το πρόβλημα αποπληρωμής εκ μέρους των δικαιούχων του ΠΑΚΑΔΙ του κόστους παραχώρησης των κατοικιών αυτών στη Φλώρινα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Στόχος είναι και οι εν λόγω οικιστές να ενταχθούν σε ευνοϊκές ρυθμίσεις, παρόμοιες με εκείνες που έγιναν για άλλους δανειολήπτες του τ. ΟΕΚ.

Ετέθη ακόμη από τον Στ. Παπασωτηρίου η ανάγκη επίσπευσης των προβλεπόμενων διαδικασιών για την οριστική τακτοποίηση των τίτλων όσων δικαιούχων απέκτησαν εργατική κατοικία με παραχωρητήριο από τον τ. ΟΕΚ και έχουν εξοφλήσει το δάνειό τους.

Η Ν. Κεραμέως δεσμεύθηκε να προωθήσει το υπόμνημα του Σταύρου Παπασωτηρίου στη διοίκηση της ΔΥΠΑ, ως διάδοχου φορέα του τ. ΟΕΚ, προκειμένου να εξετάσει τα κοινωνικά αυτά ζητήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ