Στη Δυτική Μακεδονία με τον Πρωθυπουργό η Πίστη Κρυσταλλίδου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Δυτική Μακεδονία, βρέθηκε την Τρίτη η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην περιοδεία του στην περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Σέρβια, το Βελβεντο, την Κοζάνη, τη Φλώρινα και την Καστοριά, με την Πίστη Κρυσταλλίδου να είναι παρούσα σε όλη την περιοδεία και να συναντά ανθρώπους τους οποίους γνωρίζει καλά και εκδήλωσαν μαζικά για άλλη μία φορά τη στήριξή τους στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εν όψει Ευρωεκλογών.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για «γαλάζια Δυτική Μακεδονία», φαίνεται πως θα γίνει πράξη των βράδυ της 9ης Ιουνίου, καθώς οι πολίτες θα αναγνωρίσουν για άλλη μία φορά τις πολιτικές της αλλαγής του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου της περιοχής, τις οποίες εφαρμόζει από το 2019 η κυβέρνηση της ΝΔ.

Κάτι τέτοιο άλλωστε διαπίστωσε και η ίδια την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα 20 Μαΐου, όταν περιόδευσε στην Καστοριά και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορείς της περιοχής.

Η Πίστη Κρυσταλλίδου βρέθηκε με το Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Σαββόπουλο, συζήτησαν θέματα της περιοχής ενώ τόνισαν ιδιαίτερα τη σημασία των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τις τοπικές κοινωνίες και την αυτοδιοίκηση.

Ιδιαίτερη ήταν η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καστοριάς, ενώ η υποψήφια Ευρωβουλευτής βρέθηκε με το σύλλογο αυτισμού και το σύλλογο κατά του καρκίνου «Μαζί σου».

Τέλος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη της ΔΕΕΠ Καστοριάς εκλογικά θέματα, παίρνοντας τη διαβεβαίωση πως η περιοχή θα είναι και πάλι το ισχυρότερο κάστρο της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ