Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας επισκέφθηκε τη Φλώρινα

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε τη Φλώρινα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και από το 2019 μέχρι πρότινος Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κος Τσιόδρας Δημήτρης.

Ο κος Τσιόδρας συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Π Ε. Φλώρινας κ. Σταύρο Παπασωτηρίου, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Νίκο Ευαγγέλου και μέλη της ΔΕΕΠ συναντήθηκε με πολίτες της περιοχής μας και η επικοινωνία τους ήταν σε φιλικό και οικείο κλίμα.

Οι νέοι και οι νέες αλλά, και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κο Τσιόδρα όπου του έθεσαν διάφορους προβληματισμούς και τους ενημέρωσε ότι  η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να βρει λύσεις και να τους ικανοποιήσει.

Αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή όλων των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και η εκπροσώπηση της χώρας μας από άξια και ικανά πρόσωπα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλης, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Στεργίου Γιώργος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παπαδόπουλος Δημοσθένης.

Ο κος Τσιόδρας είναι συγγραφέας δύο βιβλίων για την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει παρακολουθήσει από κοντά τις διεργασίες στην Ε.Ε. με την ιδιότητα ως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, ενώ ως δημοσιογράφος έχει κάνει συνεντεύξεις με σημαντικούς Ευρωπαίους παράγοντες. Προσωπικότητες όπως τον κο Τσιόδρα με την ανάλογη εμπειρία που έχει αποκομίσει, είναι απαραίτητο να βρίσκονται στην Ευρωβουλή και να εκπροσωπούν τη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας.

Για το Γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας

Η υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και ΜΜΕ

Τσουμίτα Μαρία