Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Φλώρινα

Είμαστε βέβαιοι/βέβαιες για την έλλειψη ενσυναίσθησης του Κου Μητσοτάκη, αλλά τα λεγόμενά του στην Φλώρινα κατά την διάρκεια της επίσκεψής του έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Τα λεγόμενά του συνιστούν ύψιστη ύβρη προς τον λαό της Φλώρινας, ο οποίος πλήττεται βάναυσα από τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν γνωρίζει άραγε ο Πρωθυπουργός ότι η Φλώρινα είναι ο νομός που υφίσταται τις μεγαλύτερες και οδυνηρότερες επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης λαίλαπάς του; Αγνοεί άραγε τις συνέπειες από την βίαιη απολιγνητοποίηση, το κλείσιμο πανεπιστημιακών σχολών και των διετών προγραμμάτων, το κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων; Αγνοεί ο Πρωθυπουργός ότι η Φλώρινα είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων, στη μαζική μετανάστευση και στη μείωση του πληθυσμού της; Αγνοεί ότι η Φλώρινα ολοένα και μαραζώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να γίνει ένα μεγάλο χωριό;

Επαίρεται ο κος Μητσοτάκης για τα χρήματα και τις επενδύσεις λόγω της απολιγνητοποίησης. Αποφεύγει συνειδητά να πει όμως ότι η συμμετοχή της Δυτικομακεδονικής επιχειρηματικότητας και η πρόσβασή της στα διάφορα ταμεία είναι σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αγνοεί άραγε ότι οι δομές υγείας διαρκώς συρρικνώνονται ως αποτέλεσμα υποστελέχωσης και μειωμένων χρηματοδοτήσεων; Αγνοεί άραγε να πει ότι και οι ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει κινδυνεύουν από λουκέτο λόγω της υψηλής φορολογίας που εφαρμόζει;

Αποκορύφωμα της απύθμενης υποκρισίας του όμως είναι τα λεγόμενά του για την συμφωνία των Πρεσπών. Αφού με τον πλέον κυνικό τρόπο την εργαλειοποίησε για να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού και αφού ΤΙΠΟΤΑ δεν έπραξε για την εφαρμογή της, τώρα με την αναβίωση των εθνικιστών στην Βόρεια Μακεδονία εκλιπαρεί κλαψουρίζοντας για την εφαρμογή της.

Ας γνωρίζει όμως ο κύριος Μητσοτάκης ότι μετά την ύβρη επέρχεται η Νέμεσις, και αυτή θα είναι η ψήφος του ελληνικού λαού στις Ευρωεκλογές όπου η Ν.Δ. θα λάβει ηχηρό ράπισμα ως αποτέλεσμα των ανερμάτιστων πολιτικών που εφαρμόζει.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ