Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου απηύθυνε από τη Φλώρινα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης

Σε δήλωσή του, από τα γραφεία της ΔΕΕΠ, ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε:

“Με μεγάλη χαρά σήμερα επισκέπτομαι τη Φλώρινα, τον νομό, μαζί με τον καλό συνάδελφο Τάσο Μπαρτζώκα και συνοδεία του επίσης καλού μου φίλου και τοπικού βουλευτή Σταύρου Παπασωτηρίου, προκειμένου να κάνουμε μια σειρά από επισκέψεις.

Έχει δύο σκέλη η συγκεκριμένη επίσκεψη, το πρώτο έχει το καθαρά στρατιωτικό το οποίο το ακολουθήσαμε το πρωί, όπου είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ μια σειρά από στρατιωτικές δομές του νομού, μεταξύ των οποίων και το επιτηρητικό φυλάκιο στη Νίκη και βεβαίως μετά ακολουθήσαμε ένα πολιτικό πρόγραμμα με μια σειρά από θεσμικές επισκέψεις στους δημάρχους του νομού, στην Αντιπεριφέρεια και θα συνεχίσουμε αργότερα και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη.

Ο σκοπός της επίσκεψής μας είναι προφανώς να περάσουμε το μήνυμα ότι σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα που είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα θα πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο φιλοευρωπαϊκό μήνυμα, κάτι το οποίο το εκφράζει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως κατεξοχήν φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Αυτό το οποίο τονίζουμε με όλους τους τόνους είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή από τον κόσμο. Τα ζητήματα τα οποία συζητούνται και αποφασίζονται στις Βρυξέλλες αφορούν την καθημερινότητα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς είτε αναφερόμαστε σε προγράμματα ΕΣΠΑ, είτε αφορά σε αγροτικές επιδοτήσεις, έχουμε και τα μεγαλύτερα ζητήματα της άμυνας και της ασφάλειας που απασχολούν αυτή τη στιγμή η ΕΕ.

Συνεπώς, αυτή τη στιγμή ο κόσμος θα πρέπει να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να στείλει εκείνους τους εκπροσώπους στα κέντρα λήψεων αποφάσεων στις Βρυξέλλες και στα υπόλοιπα κέντρα, όπου θα πάρουμε πραγματικά εκείνες τις αποφάσεις που θα είναι υπέρ των εθνικών συμφερόντων μεταξύ άλλων.

Συνεπώς, καλούμε όλους να συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, να κάνουν την επιλογή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από πρόσωπα καταξιωμένα στον χώρο τους και στην κοινωνία και θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει η καλύτερη εκπροσώπηση της Ελλάδας στις Βρυξέλλες”.

Δηλώσεις έκαναν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Ευαγγέλου, οι βουλευτές Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου και Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και η υποψήφια ευρωβουλευτής Βανέσα Αρχοντίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ