Ευχαριστήριο της υποψήφιας Ευρωβουλευτού με την ΝΙΚΗ, Μαρίας Χατζή

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες μου Έλληνες,

Στον απόηχο των ευρωεκλογών της προηγούμενης Κυριακής, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας επιστρέψω τις θερμές μου ευχαριστίες για την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου, και την τιμή και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε, εμένα προσωπικά και το κίνημα ΝΙΚΗ με το οποίο επέλεξα να συμπαραταχθώ. Σας είμαι υπόχρεη.

Φυσικά δεν επιλέχθηκα τελικά για το αξίωμα του Ευρωβουλευτή (θα ήταν άλλωστε κάπως απίθανο υπό τις παρούσες συνθήκες), χαίρομαι όμως που είχα την ευκαιρία να συμπορευτώ με πολλούς άξιους συνυποψηφίους, να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια. Και οπωσδήποτε επιθυμώ να συγχαρώ τον κ. Αναδιώτη για την εκλογή του, και να του ευχηθώ καλή δύναμη και φώτιση στο απαιτητικό έργο που καλείται να αναλάβει, αυτός και η ομάδα που θα τον συνοδεύσει.

Σε κάθε περίπτωση οι προκλήσεις παραμένουν πολλές. Το ζοφερό σκηνικό όμως στην Ευρώπη φαίνεται πως κάπως αρχίζει να αλλάζει, αισιοδοξώ προς το καλύτερο. Οι ευρωπαϊκοί λαοί δείχνουν ότι θέλουν και μπορούν να διεκδικήσουν την ειρήνη, την ευημερία, την αξιοπρέπεια, και την διατήρηση της ταυτότητάς τους, των μεγεθών και των αξιών που δίνουν νόημα στην ύπαρξή τους.

Θα είμαστε πάντα εδώ, όποτε και όταν χρειαστεί, να βοηθήσουμε και να υπηρετήσουμε αυτή την υπέροχη Πατρίδα, την φωτεινή μας Ελλάδα.

Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ και πάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ