Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο Αμύνταιο

Το Αμύνταιο επισκέφτηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, στα πλαίσια της περιοδείας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Π.Ε. Φλώρινας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης παρακολούθησε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αμυνταίου Γιάννη Λιάση στο Δημαρχείο της πόλης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου και Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα, των προέδρων της ΔΗΜ.ΤΟ. Αμυνταίου, Γεώργιου Τσιρώνη και ΔΕΕΠ της ΝΔ Φλώρινας, Νίκου Ευαγγέλου καθώς και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Στην συνάντηση, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και προέδρων Δ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου, τόσο ο Δήμαρχος Αμυνταίου Γιάννης Λιάσης, όσο και ο βουλευτής Σταύρος Παπασωτηρίου, ενημέρωσαν τον υφυπουργό για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία (ανεργία, δημογραφικό κ.α.), αναφέρθηκαν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου όσον αφορά την τουριστική και οικονομική του ανάπτυξη και αναφέρθηκαν σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του υφυπουργού, όπως η επάνδρωση του στρατοπέδου Αμυνταίου και των στρατιωτικών μονάδων που εδρεύουν στη περιοχή.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Φλώρινα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και η συνοδεία του, επισκέφτηκαν το Κτήμα ΑΛΦΑ, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και γεύτηκαν τα βραβευμένα κρασιά του.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα στη Φλώρινα, όπου επισκέφθηκα την έδρα του 1ου Συντάγματος Πεζικού και το εμβληματικό Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΝΙΚΗ», όπου, αφού ενημερώθηκα για τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελούν, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και με Εθνοφύλακες των ΤΕΘ Φλώρινας και Αμυνταίου και να τους συγχαρώ για το άριστο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Παράλληλα, παρακολούθησα την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης ανήμερα της εορτής των Αγίων.

Ως Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα συνεχίσουμε να διαφυλάττουμε τα δίκαια της Πατρίδας μας και να βρισκόμαστε δίπλα στο προσωπικό που υπερασπίζεται με αυταπάρνηση καθημερινά την εδαφική μας ακεραιότητα».

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Αμυνταίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ