Επίσκεψη της ΔΕΕΠ Φλώρινας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας Νίκος Ευαγγέλου και τα μέλη ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου Γιώργος Τσιρώνης, ο υπεύθυνος γραφείου ΔΕΕΠ και συντονιστής εκδηλώσεων Μπάμπης Μανουδάκης και ο υπεύθυνος Ενέργειας και Απολιγνιτοποίησης Μιχάλης Μάρου επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για την πράσινη ανάπτυξη, την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στην Π.Ε. Φλώρινας, τις επιχορηγήσεις της ΔΥΠΑ, τα χρηματοδοτικά προγράμματα που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και οι τρόποι που θα διαχυθούν στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Επίσης στη συζήτηση δόθηκε έμφαση σε θέματα οδικής διασύνδεσης τουριστικής προβολής με κυριότερο το έργο ολικής αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου.

Ο κος Αμανατίδης δήλωσε ότι θα στηρίζει πάντα τη ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας στις ενέργειες και στις αποφάσεις της για το καλό των πολιτών της Π. Ε. Φλώρινας.

Η συνεργασία της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας με τον Περιφερειάρχη κο Αμανατίδη κρίνεται σημαντική για την εξέλιξη και αναβάθμιση της Π. Ε. Φλώρινας.

Για τη ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας

Η υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων Τύπου και ΜΜΕ

Τσουμίτα Μαρία