Δήμος Πρεσπών: Σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης του συστήματος ύδρευσης

Ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο Πρεσπών δρομολογήθηκε με την υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης του δικτύου ύδρευσης, ανάμεσα στον Δήμο Πρεσπών και την εταιρεία  OLYMPIOS INTELLIGENT TECHNOLOGIES A.E.», μέλος του ομίλου «OLYMPIOS GROUP OF COMPANIES».

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η αντικατάσταση των υδρομέτρων με νέα, τα οποία θα δίνουν την δυνατότητα ελέγχου και μέτρησης από απόσταση, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαχείριση του συνόλου του δικτύου ύδρευσης, τις μετρήσεις και τον εντοπισμό, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Το έργο «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ολοκληρωμένου συστήματος Τηλελέγχου – Τηλεχειρισμού και εξασφάλισης επάρκειας του δικτύου ύδρευσης Δήμου Πρεσπών», με προϋπολογισμό 1.469.850 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας/εγκατάστασης μαζί με την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας ορίζεται σε δώδεκα  μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ