Συνεδρίαση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ  Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας παρουσία τριμελούς κλιμακίου με επικεφαλής τον κοΔημήτρη Γεωργίκο, Εκλογικό Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους κ.κ. Μπάμπη Κόκκινο Αναπληρωτή Εκλογικού Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και Γραμματέα ειδικών κομματικών Οργανώσεων και Παναγιώτη Μυλωνά μέλος της πολιτικής επιτροπής.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο κος Στέργιος Αδάμ Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν φίλοι και μέλη του κόμματος όπου κατά τη διάρκειά της αρχικά έγινε ενημέρωση από  το κλιμάκιο για τρέχοντα ζητήματα και ακολούθως συζητήθηκαν σημαντικά προβλήματα της Π. Ε. Φλώρινας που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητα τους.

Ακόμη συζητήθηκε ο συντονισμός του εκλογικού αγώνα εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024 και έγινε αναφορά στο επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις 5-7 Απριλίου 2024 αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων για το 2024.

Σε περαιτέρω συνάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας κ. Νικολάου Ευαγγέλου και των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Φλώρινας, κ. Νικολάου Μιχαηλίδη, Αμυνταίου, κ. Γεωργίου Τσιρώνη και Πρεσπών κ. Νικολάου Κακαράντζα,   τέθηκαν  ζητήματα που απασχολούν έντονα την επιχειρηματική κοινότητα της Π. Ε. Φλώρινας, τους ανέργους και για τα οποία θα διαβιβαστούν, στο άνω κλιμάκιο και τους αρμόδιους υπουργούς υπομνήματα και προτάσεις που έχουν προκύψει μετά από συζητήσεις και επαφές της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜ.Τ.Ο. με εργαζομένους, επιχειρηματίες, επαγγελματικούς συλλόγους και άλλους φορείς της Π.Ε. Φλώρινας.

 

Για τη ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας

Η υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και ΜΜΕ

Τσουμίτα Μαρία