Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Ιωάννη Λιάση, με τον Βουλευτή Κοζάνης, Πάρι Κουκουλόπουλο

Το πρωί της Δευτέρας, 27/05, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Βουλευτή Κοζάνης, κ. Πάρι Κουκουλόπουλο, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αμυνταίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Ιωάννη Λιάση, ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Τον κ. Κουκουλόπουλο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Νίκος Σαμαράς, η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, κ. Διαμάντω Κρητικού, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Ναούμ, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, Κ. Ευάγγελος Στάιος κι ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμυνταίου, κ. Πέτρος Κωσταρέλλης.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, αφού συμφώνησε με τον κ. Βουλευτή για τη σπουδαιότητα των ευρωεκλογών ειδικά για τη νέα γενιά, τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου που προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Κουκουλόπουλος, υπογράμμισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Τοπικών Κοινωνιών αλλά και στο πλευρό του Δήμου, ως δίαυλος επικοινωνίας των ζητημάτων που χρήζουν διαχείρισης.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Αμυνταίου