Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα με ανώτατα στελέχη της Πυροσβεστικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας συναντήθηκε στο γραφείο του με ανώτατα στελέχη της Πυροσβεστικής, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Ευάγγελο Φαλάρα, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων, Υποστράτηγο Π.Σ. Χριστόφορο Μπόκο, τον  Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας, Πύραρχο Ιωάννη Μιαούλη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Αντιπύραρχο Κυριάκο Τριανταφυλλίδη, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το οποίο περιλαμβάνει τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων και εθελοντικών ομάδων, την ενημέρωση των πολιτών για θέματα πολιτικής προστασίας και  την αξιοποίηση σύγχρονων μέσων τεχνολογίας, με σκοπό την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση συνεπειών από την εκδήλωση ακραίων φαινομένων και φυσικών καταστροφών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας επισήμανε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει δώσει προτεραιότητα στους άξονες που θα συμβάλλουν ολοκληρωμένα στην προστασία των πολιτών και ότι θα είναι αρωγός στο έργο που επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα.