Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Γκόνη

Επ’ ευκαιρία της προαγωγής του Σχη κ. Νικολάου Γκόνη σε Ταξίαρχο και την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού με έδρα την Κοζάνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον μέχρι πρότινος Σχη ΠΖ κ. Νικόλαο Γκόνη για την επάξια προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Διοικητής της 9ης Μ/Π ΤΑΞ/ΠΖ – «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ».

Επίσης, θα ήθελα τον ευχαριστήσω για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε ως Διοικητής του 1ου ΣΠ Φλώρινας, στο στράτευμα αλλά και στην τοπική κοινωνία της Π.Ε. Φλώρινας.

Είμαι πεπεισμένος οτι το γόνιμο και ουσιαστικό επίπεδο συνεργασίας που καλλιεργήσαμε κατά την εδώ θητεία του θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, επ΄ ωφελεία του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και της ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Αναμφίβολα η ευσυνειδησία, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η εμπειρία που χαρακτηρίζουν τη σταδιοδρομία του, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχή ανταπόκριση στα υψηλά του καθήκοντα».