Στ. Παπασωτηρίου:  «Νέο ασθενοφόρο για το ΠΠΙ του Λευκώνα Πρεσπών»

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αρμόδιων φορέων στο αίτημα του Δημάρχου Πρεσπών Γιώργου Στεργίου για την εξασφάλιση ασθενοφόρου για τις ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του Λευκώνα Πρεσπών.

Κατόπιν στενής συνεργασίας του Βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ Σταύρου Παπασωτηρίου με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, παραδόθηκε σήμερα το πρωί καινούριο ασθενοφόρο παρουσία και του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Ο Στ. Παπασωτηρίου ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους για τις διαρκείς και γόνιμες προσπάθειες τους, που οδήγησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και υπενθύμισε με την ευκαιρία στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, την εκκρεμότητα με το νέο τομέα του ΕΚΑΒ στο Αμύνταιο.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, προκειμένου να αποκτήσει ο νομός Φλώρινας μια νέα υπηρεσία άμεσης προνοσοκομειακής βοήθειας, που θα εξυπηρετεί όχι μόνο τους ασθενείς στο Δήμο Αμυνταίου αλλά και όλες τις επείγουσες διαπεριφερειακές διακομιδές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ