Περιοδεία του Βαγγέλη Ακτσαλή σε Φλώρινα και Κοζάνη

Ο Βαγγέλης Ακτσαλής Πρόεδρος της #ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #κοινότητα_πολιτών, μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη και τους συνεργάτες τους περιόδευσαν στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Φλώρινα και την Κοζάνη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε:

– επίσκεψη στην εταιρία τους B&T composites της οικογένειας Τιριακίδη, μια καινοτόμο επιχείρηση που κατασκευάζει ανθρακονήματα πολλαπλών χρήσεων και τα εξάγει σε όλη τη γη, προσφέροντας αυξημένη προστιθέμενη αξία και δεκάδες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στην ευπαθή και ευαίσθητη εθνικά περιοχή της Φλώρινας.

– συνάντηση με τον αντιπερ/χη Φλώρινας κ. Τάσκα, ο οποίος ενημέρωσε για τα (ουκ ολίγα) προβλήματα της πιο δυσπρόσιτης περιοχής της ηπειρωτικής Ελλάδας, της Φλώρινας, η οποία στερείται σύγχρονης οδικής ή σιδηροδρομικής διασύνδεσης με την υπόλοιπη χώρα.

-συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κοζάνης κ. Κοκκαλιάρη, έναν αξιόλογο άνθρωπο που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και έχει όραμα για την Κοζάνη.

– επίσκεψη στην εταιρία Bambas Frost, όπου ο ιδρυτής κ. Κωνσταντίνος Βάμβας, με όραμα και γνώση κατάφερε να εξάγει τα ψυγεία του σε όλη την Ευρώπη και το Ισραήλ.

Κοινή συνισταμένη όλων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκηση και των τοπικών παραγωγών είναι ότι το Κράτος αντί να στέκει αρωγός τους βρίσκεται απέναντι τους, σαν αρπακτικό έτοιμο να τους κατασπαράξει σε κάθε τους στραβοπάτημα.

Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Ακτσαλής στέλνει προτρεπτικό μήνυμα σε όλους τους δημιουργικούς, παραγωγικούς, ελεύθερους ανθρώπους της Δυτικής Μακεδονίας να μη συμβιβαστούν με τα ελάχιστα και να αγωνιστούν για τα αυτονόητα ενώνοντας τη φωνή τους με την φωνή της #ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

#Κοινότητα_Πολιτών #πολιτική_από_πολίτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ