Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές των Επαγγελματικών και Γενικών Λυκείων, υποψήφιες και υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεών σας θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και ευτυχή εκπλήρωση των στόχων σας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις μπορεί να αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας, αλλά σε καμία περίπτωση την απόλυτη κρίση των δυνατοτήτων σας. Να θυμάστε πως η επιτυχία δεν συνδέεται αποκλειστικά με το καλό αποτέλεσμα, αλλά με την προσπάθεια και τη θετική αντιμετώπιση των δοκιμασιών της ζωής που κινητοποιούν τις ψυχικές και νοητικές μας δυνάμεις. Άλλωστε, το μέλλον σας ανήκει και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας είναι πολλές.

Χωρίς άγχος, αλλά με νηφάλια κρίση, πίστη και αισιοδοξία δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και είμαι βέβαιος πως το τελικό αποτέλεσμα θα ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας.

Στους γονείς σας και στους εκπαιδευτικούς, που αγωνιούν και οι ίδιοι μαζί σας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή τις μέρες αυτές και τους συγχαίρω ως Δήμαρχος, αλλά πρώτιστα ως γονιός, για την μέχρι τώρα στήριξή τους στον αγώνα σας.

Για άλλη μια φορά σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να κυνηγάτε με επιμονή τα όνειρά σας!

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας