Μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας για την εργατική Πρωτομαγιά

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα τιμής της για την Ιστορία του Εργατικού Κινήματος αλλά και μέρα πάλης για το μέλλον, για ν’ ακουστούν ακόμα πιο δυνατά τα αιτήματα και οι ανάγκες των εργαζομένων, ο αγώνας τους για την αξιοπρέπεια στη δουλειά και στη ζωή.
Διανύουμε την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του κεφαλαίου και των αγορών. Η αισχροκέρδεια από την επιβολή της ακρίβειας και του πληθωρισμού της απληστίας, η διατάραξη της παγκόσμιας αγοράς τροφίμων, ενέργειας και καυσίμων εκμηδενίζει την πραγματική αξία των μισθών που λαμβάνει μεγάλη μερίδα των εργαζομένων ανά το παγκόσμιο.
Η Κυριακή ως αργία καταργείται για πολλούς εργαζομένους, το οκτάωρο και το εβδομαδιαίο σαραντάωρο καταπατούνται στο βωμό της «ανταγωνιστικότητας», για το «καλό» των «αγορών».
Ο πλούτος συσσωρεύεται ολοένα και περισσότερο σε λιγότερους ανθρώπους και οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες ολοένα και μεγαλώνουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ήταν το τελευταίο κυβερνών κόμμα το οποίο κατάφερε να προστατεύσει τα δικαιώματα των εργαζομένων μέσα από τις συμβάσεις εργασίας και τους ελέγχους της επιθεώρησης εργασίας.
ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γρ. Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ