Επίσκεψη των τεσσάρων αθλητών/τριων του Α.Ο.Φ. στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π. Πέρκα

Επίσκεψη των τεσσάρων αθλητών/τριων του Α.Ο.Φ. στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π. Πέρκα με αφορμή την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2020

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών, υποδέχτηκε σήμερα Παρασκευή 3 Γενάρη 2020, τους τέσσερις νεαρούς αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Άγγελο Αντωνιάδη (Δίαθλο), Νεφέλη Τίτα (Δίαθλο), Σπύρο Παπαδόπουλο (Δρ. Αντοχής) και Έλενα Ιωάννου (Δρ. Αντοχής) στο πολιτικό γραφείο Φλώρινας με αφορμή την πρόκριση για συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Λωζάνης 2020.

Αφού συζήτησε και ενημερώθηκε για τις θυσίες, την προσπάθεια αλλά και την καθοδήγηση που είχαν από τον προπονητή τους και τους γονείς τους, εξέθεσαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη και ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πέρκα δεσμεύτηκε να κινήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ώστε να στηριχτεί η προσπάθειά τους και να τεθούν οι βάσεις για σύγχρονες εγκαταστάσεις, που αρμόζουν σε περιοχή που αναδεικνύει αθλητές αυτού του βεληνεκούς.

Τέλος, αφού συνεχάρη για άλλη μια φορά τους αθλητές και τον προπονητή, δήλωσε: «Έχετε ήδη κερδίσει πολλά μετάλλια και όλη αυτή η προσπάθειά σας σφυρηλατεί χαρακτήρα, που σημαίνει ότι στη ζωή σας όταν αγαπάτε κάτι και έχετε όραμα, με δουλειά και αγώνα θα πετύχετε τον στόχο σας. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Προυστ: Τα μολονότι είναι παραγνωρισμένα επειδή…δηλαδή, όταν ένας άνθρωπος προσφέρει ενέργεια και χρόνο σε έναν τομέα της ζωής του, δεν σημαίνει ότι υστερεί σε άλλους τομείς αλλά αντιθέτως, θα πετύχει και στους υπόλοιπους…».

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα