Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη στη Φλώρινα

« Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 στη Φλώρινα»

Σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου υποδέχτηκε στη Φλώρινα κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γιώργο Καρασμάνη, βουλευτή Π.Ε. Πέλλας και κ. Δημήτριο Σκάλκο, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ.

Η περιοδεία του κλιμακίου ξεκίνησε με την επίσκεψη τους στη μονάδα μεταποίησης της πιπεριάς της οικογένειας Ναουμίδη στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου Φλώρινας και συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Δημαρχείο του Αμυνταίου όπου με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση συζητήθηκαν ζητήματα του δήμου.

Ακολούθησε περιήγηση στην λαϊκή αγορά του Αμυνταίου όπου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με επαγγελματίες και πολίτες.

Έπειτα, το κυβερνητικό κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τον κ. Παπασωτηρίου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις δύο επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) της Φλώρινας, στην εταιρεία TOTTIS PACK (εμπορία χάρτινης συσκευασίας) και στην εταιρεία των αδερφών ΜΠΕΛΛΗ (επεξεργασία προϊόντων κρέατος και πουλερικών).  

Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας B&T COMPOSITES, που ασχολείται με την παραγωγή πρωτοποριακών σχεδιασμών σωλήνων ενισχυμένων με ανθρακονήματα.

Οι κύριοι Κωνσταντινίδης, Σκάλκος και Καρασμάνης με τον κ. Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου επισκέφτηκαν εθιμοτυπικά το Δημαρχείο της Φλώρινας και έπειτα το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας όπου συζήτησαν με τη διοίκηση και το προσωπικό.

Ακολούθησε επίσκεψη στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας και στον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίο.

Ο κύκλος των συναντήσεων ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου