Αποχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καποδίστρια από τον συνδυασμό Φλώρινα, τόπος ζωής μας

κ. Δήμαρχε

Αφού σας ευχαριστήσω για την τιμή και εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με συμπεριλάβατε στο ψηφοδέλτιο του Φλώρινα, τόπος ζωής μας, κάτι το οποίο οι συνδημότες μας το επιβράβευσαν και μέσα από πλήθος δυσκολιών σας ανέδειξαν την παρούσα  δημοτική αρχή, θα ήθελα να δηλώσω την αποχώριση μου από τον συνδυασμό Φλώρινα, τόπος ζωής μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της παράταξης για την συνεργασία, στο μέτρο που αυτή ήταν δυνατόν να γίνει, με σκοπό να πραγματοποιηθεί  το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την θέση μου πλέον ως  πολίτης της Φλώρινας  θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό αυτού του τόπου.

Οι λόγοι οι οποίοι με οδηγούν να λάβω μία τέτοια απόφαση είναι η εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις οι οποίες έχουμε για την λειτουργία της αυτοδιοίκηση. Όταν ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ  την προσπάθεια για να αλλάξουμε τον  Δήμο μας, είχαμε άλλα όνειρα και σχέδια. Δυστυχώς, το όραμα με το οποίο εμπνεύσαμε τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας, χάριν του οποίου μας εμπιστεύτηκαν, δεν βλέπω να γίνεται πράξη.
Αντιθέτως, σε πολλά ζητήματα, ακολουθείτε μια αναποτελεσματική πολιτική τακτική  που κατά τη γνώμη μου δεν είναι προς όφελος των συνδημοτών μας. Επιπλέον οι ενέργειές σας σε συγκεκριμένα θέματα κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη τροχιά σε σχέση με τις δεσμεύσεις σας, γεγονός που με οδηγεί στην απόφαση να μην σας ακολουθήσω σε αυτή.

Δηλώνω, ότι η κίνησή μου αυτή, δεν έχει σκοπό να βλάψει τον συνδυασμό, αλλά να τον αφυπνίσει.

Η αποχώρηση  μου από την ομάδα του  συνδυασμού Φλώρινα, τόπος ζωής μας, εκτιμώ ότι δικαιώνει την εμπιστοσύνη όλων όσων με τίμησαν με την ψήφο τους.

Φλώρινα  21-09-2021

Γεώργιος Καποδίστριας