Ανοικτή εκδήλωση με θέμα τα Κόκκινα Δάνεια στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Ανοικτή εκδήλωση με θέμα τα Κόκκινα Δάνεια και με συμμετοχή σημαντικού ομιλητή το Σάββατο 22.04, στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Με την παρουσία σημαντικού ομιλητή, διακεκριμένου επιστήμονα, πραγματοποιείται, αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στην πόλη της Φλώρινας, με θέμα «Η προστασία των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έναντι των  Funds»· ένα καυτό θέμα που απασχολεί βαθιά την ελληνική κοινωνία.

Πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Σπυράκο, Δικηγόρο, Διδάκτορα Νομικής και επικεφαλής του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και Προστασίας των Δανειοληπτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,  η παρουσία του οποίου στη Φλώρινα τιμά την πόλη μας ενώ προσδίδει και ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκδήλωση.

Ο Δρ. Σπυράκος έχει συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές σε θέματα τραπεζικών συναλλαγών, πτωχευτικού δικαίου, λειτουργίας αγορών, ενώ,  ως  ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Εμπορίου (Κ. Σημίτη), συμμετείχε στη σύνταξη του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών. Επίσης, υπήρξε ο εισηγητής και ο υπεύθυνος σύνταξης του ν. 3869/2010 για τη ρύθμιση χρεών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων (Ν. Κατσέλη). Είναι ιδρυτικό μέλος του επιστημονικού σωματείου «Ένωση Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή», του οποίου έχει διατελέσει Πρόεδρος και  Γενικός Γραμματέας. Ως δικηγόρος έχει χειριστεί  πλήθος συλλογικών αγωγών ενώσεων καταναλωτών, με αποφάσεις επί των οποίων δημιουργήθηκε η πλούσια νομολογία για καταχρηστικούς όρους και πρακτικές.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επαγγελματικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, στην οδό Μεγαρόβου 15, στις 6 το απόγευμα, διοργανώνει ο Λάζαρος Λαβασίδης, Ιατρός (Μαιευτήρας – Γυναικολόγος), Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς αφορά πολλούς συμπολίτες μας, ιδιώτες και επιχειρηματίες, αλλά και λόγω της συζήτησης που θα ακολουθήσει, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους και να λάβουν έγκυρες και ακριβείς απαντήσεις.