Ανακοίνωση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση οδικού δικτύου ΠΕ Φλώρινας (Ε.Ο Φλώρινα – Πρέσπες)»

Την πρόθεση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση οδικού δικτύου ΠΕ Φλώρινας (Ε.Ο Φλώρινα – Πρέσπες», π/υ: 1.200.000,00 ευρώ, ανακοίνωσε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος.

Ο κ. Λιβάνιος ανταποκρίθηκε  στο αίτημα  του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη για άμεση χρηματοδότηση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκλήθηκαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας- Καστοριάς καθώς και σε τμήμα του Εθνικού Οδικού Δικτύου εντός της Τοπικής Κοινότητας Πισοδερίου της ΠΕ Φλώρινας.

Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης θα δώσει την δυνατότητα στην αρμόδια Τεχνική μας Υπηρεσία να δημοπρατήσει το έργο έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τα οδικά αυτά τμήματα να ξαναγίνουν λειτουργικά και ασφαλή για την κυκλοφορία των πολιτών.