Ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών της Π.Ε. Φλώρινας με το ΚΚΕ

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες, νέους, γυναίκες, που εμπιστεύτηκαν το Κόμμα μας στον Νομό Φλώρινας και συνολικά στην Δυτική Μακεδονία. Χαιρετίζουμε όσους για πρώτη φορά έκαναν το βήμα και εμπιστεύτηκαν το ΚΚΕ και όλους όσους δούλεψαν ακούραστα για να ψηλώσει το ΚΚΕ και να εκλέξει ο λαός μας Κομμουνιστή βουλευτή στην Κοζάνη παίρνοντας την έδρα από την ΝΔ.

Χαιρετίζουμε αυτόν τον κόσμο γιατί ξέρουμε πως κάθε ψήφος στο ΚΚΕ είναι δύσκολη και συνειδητή. Καμία ψήφος δεν είναι “Κλεμμένη” ή “παραπλανημένη”, καμία δεν έχει αγοραστεί, καμία δεν έχει ανταλαχθεί ή εκβιαστεί.

Κάθε μία ψήφος στο ΚΚΕ είναι προϊόν αγώνα, είναι κερδισμένη στην συνείδηση του καθενός, είναι κουβεντιασμένη πίσω από πανό και σε πορείες, σε χώρους δουλειάς, σε συσκέψεις και εκδηλώσεις. Κάθε μία ψήφος, ήδη από σήμερα επιστρέφει στον κόσμο και γίνεται βάση για τους αυριανούς αγώνες και για την επόμενη εκλογική μάχη.

Στη νέα εκλογική μάχη στις 25 Ιούνη υπάρχει μόνο ένα δίλημμα για τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα: «Ή δίνεις συναίνεση στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ή ενισχύεις τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων».

Και σε αυτή την μάχη ξεκινάει από όλους εσάς που στηρίξατε και ψηφίσατε το ΚΚΕ. Γιατί καμία ψήφος δεν είναι δεδομένη ή δεσμευμένη. Σε όλους εσάς που δεν επιλέξατε έναν εκλογικό μηχανισμό, αλλά τον δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης! Και σε αυτόν τον αγώνα ξεκινάμε ήδη πιο δυνατοί!

Απευθυνόμαστε σε ακόμη περισσότερους και ιδιαίτερα σε αυτούς που δίστασαν να στηρίξουν το ΚΚΕ να κάνουν το βήμα και να στηρίξουν το κόμμα που βρίσκεται πρωτοπόρο στους εργατικούς αγώνες, σε κάθε κλάδο. Το κόμμα που βρέθηκε στα αγροτικά μπλόκα και συλλόγους. Το κόμμα που σταθερά παλεύει για το δικαίωμα στην παιδεία, στην υγεία, κόντρα στα σχέδια της πράσινης ανάπτυξης και ενέργειας, κόντρα στην απολιγνιτοποίηση! Αυτό σημαίνει πραγματική αντιπολίτευση σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση!

Στις 25 Ιούνη, στις νέες εκλογές, το σύνθημα είναι ένα! Ψηλώνουμε κι άλλο το ΚΚΕ, εκλέγουμε κομμουνιστή βουλευτή στη Δυτική Μακεδονία!

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στην Π.Ε Φλώρινας

Αλεξίου Ευάγγελος

Βογιατζή Μαρία

Βυσίνης Ευάγγελος

Τορλαχίδου Γιώτα